1395/2/6 دوشنبه دکتر فردوسی در مراسم نمادین هفته سلامت: دیابت در انتظار تمامی اقشار جامعه است

دکتر عبدالرحیم فردوسی در مراسم نمادین هفته سلامت در دبیرستان شهید انصاری محلات افزود: دیابت و فشار خون دو بیماری دشمن بشر است که به شدت به سلامت انسان آسیب می رساند.

وی با اشاره به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور بیان کرد: ابتلا به دیابت معمولا همراه با بیماری فشار خون است و دیابت در انتظار تمامی اقشار جامعه است که باید برای جلوگیری از ابتلا به آن مراقبت های لازم به عمل آید و توصیه های کارشناسان به دقت مدنظر قرار گیرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات با بیان برخی از راه های مهم جلوگیری از ابتلا به دیابت اظهار داشت: 30 دقیقه ورزش در شبانه روز، پیاده روی، تغذیه سالم، کنترل استرس و فشارهای روانی، پرهیز از مصرف دخانیات و قلیان و الکل از جمله راه های پیشگیری از ابتلا به دیابت است.

دکتر فردوسی ابراز داشت: دیابت یک بیماری غیر قابل درمان است و تنها می توان آن را کنترل کرد و متاسفانه در کنار برخی از علائم ذکر شده برای تشخیص این بیماری، دیابت به عنوان یک بیماری بدون علامت نیز شناخته می شود که شهروندان باید با انجام آزمایشات مختلف این مورد را سنجش کنند.

وی اضافه کرد: مرکز پیشگیری از دیابت در بیمارستان امام خمینی(ره) محلات فعال شده است و شهروندان با ثبت نام در این کیلینیک می توانند تحت نظر پزشکان و متخصصان قرار گیرند و باید با رفتارهای صحیح و آموزش های همگانی به شهروندان سرعت ابتلا به دیابت در کشور را کند کرد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات
هفته سلامت, پیشگیری از دیابت