1395/2/6 دوشنبه سفر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان به محلات

در تاریخ 31 فروردین آقای دکتر حیدری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه هیئت همراه به محلات سفر کردند.

در ابتدا در فرمانداری حاضر و به همراه مدیر شبکه و ریاست مرکز بهداشت جلسه ای برگزار کردند.

مهندس سجادی از مشکلات درمانگاه نیم ور 2 پزشک شدن اورژانس بیمارستان- درمانگاه فتح المبین سپاه درمانگاه روستای ورین مطالبی را عنوان کردند.

دکتر حیدری در پاسخ به سوالات از اضافه شدن یک نیروی پذیرش و اضافه کردن یک دستگاه یونیت دندانپزشکی و محض پذیرش پزشک عمومی به روستای ورین منتقل می کنیم.

دکتر حیدری خواستار هر چه سریعتر بازسازی درمانگاه شماره 3 شد.

در ادامه از شورای شهر : نیاز سنجی نیرو استقرار یک نیروی در محل آبگرم محلات جهت هر چه بهتر نظارت و خواستار خرید دستگاه میکروبی مواد غذایی در شهرستان شدند.

معاونت بهداشتی دانشگاه و هیئت همراه در ادامه با امام جمعه شهرستان دیدار و نتایج جلسه فوق را بیان کردند. حجت الاسلام ربانی ضمن تشکر در خصوص مسکن مهر و پیش بینی پایگاه سلامت در آن منطقه مطالبی عنوان کردند.

دکتر حیدری و هئیت همراه  بازدید هایی از درمانگاه شماره 1 و شماره 3 داشتند.

روابط عمومی شبکه بهداشت محلات

بازدید معاونت بهداشتی, شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات