1394/12/19 چهارشنبه آماده باش کامل شبکه بهداشت و بیمارستان محلات در ایام نوروز

طی گفتگویی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات اظهار داشت: تیم‌های شبکه بهداشت و بیمارستان در بخش درمان، غذا و دارو و واحدهای بهداشتی برای ارائه خدمات در ایام نوروز در آماده ‌باش کامل می باشند و به منظور ارائه خدمات بهتر و مطلوبتر به همشهریان و مسافرانی که به استان سفر می‌کنند کمیته بهداشت و درمان ستاد اجرایی تسهیلات سفر تشکیل شده است.

دکتر فردوسی افزود: برنامه‌ریزی برای تسهیل سفرهای نوروز یکی از اقداماتی است که هر ساله از سوی نهادهای مرتبط صورت می گیرد مانند حوزه بخش بهداشت و درمان که با تشکیل ستادهایی برای این امر اقدام می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حوزه درمان دارای 2 بخش پیش ‌بیمارستانی و بیمارستانی است، اظهار داشت: در بخش پیش‌بیمارستانی 2 پایگاه اورژانس 115 به‌ صورت شبانه‌روزی در آماده‌ باش کامل هستند.

مدیر شبکه با بیان اینکه بیش از 10 نفر نیرو در بخش پیش‌بیمارستانی حضور دارند، خاطرنشان کرد: 2 دستگاه آمبولانس با کادر مجرب آماده خدمت‌رسانی به مردم در ایام نوروز هستند.

وی تصریح کرد: در این ایام آزمایشگاه‌ بیمارستان فعال می باشد.

دکتر فردوسی ضمن اشاره به اینکه همه داروخانه‌ی شبانه‌روزی در تعطیلات نوروز فعال بوده، ادامه داد: 5 بازرس  بهداشت محیط از یک اسفند ماه تا 15 فروردین ماه در مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی به بازرسی و نظارت مشغول هستند که در جهت ارتقای سطح بهداشت و سلامت مردم بر رعایت بهداشت هتل‌ها، مراکز اقامتی و مراکز پذیرایی بین راهی نظارت کامل را خواهند داشت.

وی خاطر نشان کرد: نظارت بر بیمارستان و مراکز درمانی به منظور سنجش خدمات و کیفیت آن در ایام تعطیل نوروز همچون گذشته انجام می شود، که این امر این سبب جلوگیری از هرگونه تخلف و به وجودآمدن نارضایتی میشود.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان محلات

آماده باش نوروزی, شبکه بهداشت محلات